Onze teams

 

SVO Deventer`21 blijft onder de vleugels van de beide moederverenigingen FC RDC en Sportclub Deventer. Om alle teams te kunnen faciliteren zullen wij gebruik maken van beide sportcomplexen. Om ieder lid zich thuis te laten voelen binnen de vereniging van SVO Deventer`21 is ervoor gekozen om de trainingen om en om op de velden van beide complexen te laten plaatsvinden. De trainingsdagen van de SVO Deventer`21 zijn op de maandag- en woensdagavonden. Bij de teamindelingen kunt u vinden waar elk team traint en op welke dag van de week.

Voor elk team staat de thuisbasis van de wedstrijden vast tot aan de winterstop. De MO11-1, MO13-2, MO15-1 en de MO20-2 spelen de thuiswedstrijden op de sportaccommodatie van Sportclub Deventer, Brederodelaan 41a. De MO13-1, MO15-2, MO17-1, MO20-1, VR1 en vrouwen 7×7 spelen de thuiswedstrijden op het sportcomplex Borgele van FC RDC, Bredenhorst 183.

Hieronder staan de teams vermeld. Door op het team te klikken komt u op de teampagina. 

MO11 en MO13

MO15 en MO17

Senioren

Ben je 9 jaar of ouder en wil je graag voetballen in een meiden of damesteam? Meld je dan aan!

Vanaf 4 jaar ben je welkom bij de mini`s en de pupillen elftallen van de moederverengingen.

Aanmelden kan via onderstaande emailadressen.

Hierin voetbal je gemengd met jongens. Dit is goed voor de ontwikkeling van het kind op sociaal en lichamelijk gebied. Vanaf 9 jaar is de mogelijkheid om met alleen meiden te voetballen. Dit is niet verplicht.

secretaris@fcrdc.nl
ledenadministratie@sportclubdeventer.nl