Onze Socials

Sophie te Wierik beheert samen met haar teamgenoot uit de dames 1, Manon Zengerink,  de social media kanalen van SVO Deventer ’21. Zij willen deze nieuwe damesvereniging graag meer bekendheid geven en leuke dingen delen van onze club. Hiervoor willen zij graag input vanuit alle teams. Heeft jouw team een speciale training of een wedstrijd? Dan zouden zij hier graag foto’s of filmpjes van ontvangen om deze te delen op social media. Zo kunnen zij alle teams laten zien op de kanalen, wie ze zijn en wat ze kunnen. Belangrijk: voor jullie foto’s en filmpjes met hun delen, willen wij jullie graag verzoeken toestemming te vragen aan de ouders of dit gedeeld mag worden, dit in verband met de privacy wetgeving. 

Het handigst  is om horizontale foto’s te krijgen voor op Facebook, rechtopstaande foto’s of video’s voor op de Instagram stories en natuurlijk een leuk tekstje met informatie voor bij de foto of het filmpje. 

Beelden mogen via WhatsApp  gestuurd worden: 06-14732743

Heeft jouw team nu zelf een actieve instagrampagina? Tag hen dan in de post/story, zodat zij dit weer door kunnen plaatsen! 

Facebook: @svodeventer21

 Instagram: @svodeventer21

Laten we er samen voor zorgen dat SVO Deventer ’21 gezien wordt!

Ben je 9 jaar of ouder en wil je graag voetballen in een meiden of damesteam? Meld je dan aan!

Vanaf 4 jaar ben je welkom bij de mini`s en de pupillen elftallen van de moederverengingen.

Aanmelden kan via onderstaande emailadressen.

Hierin voetbal je gemengd met jongens. Dit is goed voor de ontwikkeling van het kind op sociaal en lichamelijk gebied. Vanaf 9 jaar is de mogelijkheid om met alleen meiden te voetballen. Dit is niet verplicht.

secretaris@fcrdc.nl
ledenadministratie@sportclubdeventer.nl