Ons bestuur

Het bestuur van de SVO bestaat uit 5 leden die vanuit beide verenigingen deze samenwerking zijn aangegaan; Thimo is de voorzitter, Suzanne is de vicevoorzitter en doet de website, Frank is de secretaris, Alex is de penningmeester en de sponsorcommissie. Marco is de coördinator technische zaken en regelt de wedstrijdzaken. Verderop hieronder uitgelicht wie zij zijn.
Het bestuur van de SVO maakt het beleidsplan, zij overleggen en denken mee, zij maken een
begroting en dienen dit alles in voor goedkeuring bij beide hoofdbesturen van de
moederverenigingen die de eindverantwoordelijken blijven van de SVO Deventer`21.

Thimo Huisman

Ik ben Thimo Huisman; de vader van 3 sportieve dochters, waarvan er 1 sinds 2017 voetbalt. Zo ben ik betrokken geraakt bij de samenwerking Meidenvoetbal tussen Sportclub Deventer en FC RDC.

In het voorjaar van 2020 ben ik toegetreden tot het jeugdbestuur van Sportclub Deventer als “coördinator meidenvoetbal”, in deze rol sloot ik aan bij de activiteiten waar Frank Breshamer, Alex en Suzanne van Lochem al mee bezig waren: het verder ontwikkelen van de samenwerking op het gebied van meidenvoetbal tussen de beide verenigingen.

Ruim een jaar later, is SVO Deventer ’21 een feit!

Vanaf het seizoen 2021-2022 zullen wij deze naam dragen, met ons eigen tenue.

Binnen het bestuur vervul ik de rol van voorzitter; samen met de andere bestuursleden probeer ik er voor te zorgen dat onze speelsters, trainers, vrijwilligers en ouders plezier kunnen beleven aan het voetballen.

Samen zorgen we er voor dat we succes, plezier en trots beleven!

Suzanne van Lochem

Met 2 sportieve dochters en een voetballende echtgenoot ben ik terecht gekomen bij FC RDC. Mijn jongste dochter Kim (de oudste is gaan dansen) is sinds 2013 lid geworden bij de mini`s en was ik de actieve en aanmoedigende moeder langs de lijn en vanaf toen ben ik de voetbalwereld ingerold. 

Ik heb de trainerscursus gevolgd van de KNVB en ik ben van verschillende teams trainer geweest wat ik met veel plezier heb gedaan totdat er op het grote veld gevoetbald moest gaan worden. Toen heb ik het stokje overgedragen aan anderen. 

In die periode heb ik ook de activiteitencommissie overgenomen en ben ik lid geworden van de jeugdcommissie. Tevens trap ikzelf een balletje mee bij de dames van 7×7 en sinds 2019 ben ik ook lid van het hoofdbestuur als vertegenwoordiger van het meiden en damesvoetbal.  Van het één rol  ik in het ander en zo sta ik binnen een nieuw bestuur als vicevoorzitter van onze SVO Deventer`21. We hopen met elkaar vele mooie maar vooral plezierige momenten te beleven met veel succes om zo het meiden- en damesvoetbal naar een hoger plan te brengen binnen Deventer!

Contactgegevens

Voorzitter; Thimo Huisman voorzitter@svodeventer21.nl

Vice voorzitter; Suzanne van Lochem vicevoorzitter@svodeventer21.nl

Secretaris; Frank Breshamer secretaris@svodeventer21.nl

Penningmeester; Alex Hagen penningmeester@svodeventer21.nl

Frank Breshamer

Ik ben Frank Breshamer, vader van 2 kinderen waarvan mijn dochter voetbalt. 

Zelf heb ik altijd aan Atletiek gedaan, maar via mijn dochter sinds 2012 betrokken geraakt met het meidenvoetbal. Eerst als jeugdcoördinator van het meidenvoetbal binnen Sportclub Deventer. Daarna de samenwerking gezocht met FC RDC. Tevens betrokken geweest bij de oprichting van de meidenvoetbal regioteams. 

Binnen de SVO zal ik de rol vervullen van secretaris. In deze rol wil ik mijn steentje bijdragen om er een prachtige club van te maken en het vrouwenvoetbal verder op de kaart te brengen.

Contactgegevens

Sponsorcommissie; Alex Hagen sponsorcommissie@svodeventer21.nl

Coördinator; Marco van Putten coordinator@svodeventer21.nl

Wedstrijdzaken: Marco van Putten wedstrijdzaken@svodeventer21.nl
06 15015028

Alex Hagen

Hallo, ik ben Alex Hagen, 51 jaar en woon in Deventer, getrouwd en heb 2 dochters. Al van kinds af aan voetbal ik bij FC RDC (voorheen bij RODA) en momenteel speel ik nog in FC RDC 3 en het 7×7 team van FC RDC. 

In het dagelijks leven ben ik bedrijfsmakelaar bij Postma Makelaars in Deventer.

Sinds 2017 ben ik betrokken geraakt bij de samenwerking tussen FC RDC en Sportclub Deventer voor het meidenvoetbal. Binnen de SVO Deventer`21 zal ik als bestuurslid de functie van penningmeester vervullen. Daarnaast is sponsoring een aandachtsgebied waar ik me mee bezig houd, dus geïnteresseerde sponsors voor SVO Deventer`21 kunnen altijd bij mij aankloppen.

Marco van Putten

Hallo Ik ben Marco van Putten, 41 jaar oud en ben woonachtig in Apeldoorn. Ik voetbal zelf niet meer maar heb bij sportclub Deventer, Helios en Diepenveen gevoetbald. Sinds 2015 ben ik actief bij het Meidenvoetbal en heb verschillende teams getraind. Ik ga nu de technische zaken van de SVO Deventer ’21 behartigen.

Onze Sponsors

Ben je 9 jaar of ouder en wil je graag voetballen in een meiden of damesteam? Meld je dan aan!

Vanaf 4 jaar ben je welkom bij de mini`s en de pupillen elftallen van de moederverengingen.

Aanmelden kan via onderstaande emailadressen.

Hierin voetbal je gemengd met jongens. Dit is goed voor de ontwikkeling van het kind op sociaal en lichamelijk gebied. Vanaf 9 jaar is de mogelijkheid om met alleen meiden te voetballen. Dit is niet verplicht.

secretaris@fcrdc.nl
ledenadministratie@sportclubdeventer.nl